10+ Paarden Spiegelen

Tijdens de workshop komen de deelnemers één op één met een paard in contact. Paardencoaching kan ook prima op een serieuze manier worden ingezet voor persoonlijke ontwikkelingstrajecten en teamdevelopment-processen.


Wat Is Paarden Spiegelen En Hoe Wordt Het Gebruikt

De paarden houden je een spiegel voor.

. Het paard communiceert door middel van houding aanraking beweging afstand of nabijheid. Spiegelen met paarden is. Het gaat dan om themas als.

Een traject bestaat uit meerdere sessies minimaal 3 sessies. Uw spiegel voor effectieve groei en ontwikkeling PaardenSpiegelen is in 2008 opgericht door Femmy Wink. Paarden brengen je in contact met je eigen ik.

Met paarden spiegelen wordt bedoeld hoe een paard reageert op jou emotie of gevoel. Ik werk graag in een kudde paarden omdat je zo van. Grenzen stellen afstand en nabijheid zelfvertrouwen faalangst duidelijk durven zijn controle en loslaten angst overwinnen spanning en ontspanning durven.

Om te ZIEN wie je bent en om te ZIJN wie je bent. Dankzij het spiegelend vermogen van een paard kun je je bewust worden van je eigen gedrag. Team coaching Paarden zijn prooivlucht en kudde dieren.

Die kudde kan bestaan uit 1 paard en 2 mensen of een kudde van 10 paarden en een hele groep mensen en alles er tussenin. De deelnemers van onze groep gingen om de beurt met Luuk. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Puur bewustwording van je eigen innerlijke kracht. Deze vorm van coachen zorgt er vooral voor dat er gevoeld en ervaren wordt direct in het hier en nu. Bij het paard kun je veranderingen meteen toepassen en ervaren wat dit voor effect heeft.

Door deze bewustwording kun je de belemmerende factoren veranderen. Paarden reageren wat dat betreft heel transparant. Spiegelen met paarden is de perfecte manier om eerlijk puur en zonder veroordeling geconfronteerd te worden met je zwakke en je sterke punten.

PaardenSpiegelen 514 followers on LinkedIn. 1 sessie duurt minimaal 15 uur tot maximaal 25 uur. Een paard spiegelt namelijk.

Het spiegelen met paarden zorgt ervoor dat mensen op een essentieel niveau met zichzelf en met elkaar in gesprek komen. Het paard kan jou in gedrag spiegelen door hetzelfde of tegenovergestelde gedrag te laten zien. Paarden spiegelen je gedrag.

Het is een belevenis die je niet zult vergeten. Artikel over een individuele sessie met het paard als spiegel voor het blad De Hoefslag special Welzijn. Met decennia aan ervaring met.

Wanneer je zelf onvoorwaardelijk open eerlijk liefdevol rechtvaardig en ontvankelijk kunt zijn in contact met de paarden dan zet je. Op woensdag 16 maart heb ik deelgenomen aan het paardenspiegelen. De paardencoach vertaalt dit gedrag en stelt vragen om meer inzicht te geven.

Hierdoor kun je in contact komen met je pure eigen ik. Congruent zijn is een moeilijk begrip maar in essentie betekent het dat je denken voelen en doen op één lijn zitten. Paarden spiegelen gedrag en emoties.

Tevens kan je verbeteren in. Van een afstand is het nog te doen maar als je er vlakbij staat is dat toch wel heel indrukwekkend. Zon paard is een stuk groter dan jijzelf.

Zonder woorden maar met behulp van. Een sessie Spiegelen met Paarden raakt je in je hart of het paard weet een gevoelige snaar te raken zet je aan het denken en geeft nieuwe inzichten. Dit was een onderdeel van de training leidinggeven.


Spiegelen Met Paarden Paardencoaching Voor Bedrijven Buitenbusiness Nl


Spiegelen Met Paarden Paardencoaching Voor Bedrijven Buitenbusiness Nl


Groei Mindset Training Gevoelige Ruiters Equigym


Hoe Doen Die Paarden Dat Nou Dat Spiegelen Vos En Paard


Parfums Burberry Hero Burberry April


Hoe Spiegelen Werkt


Spiegelen Met Paarden Paardencoaching Voor Bedrijven Buitenbusiness Nl


Spiegelen Met Paarden Paardencoaching Voor Bedrijven Buitenbusiness Nl


Hoe Doen Die Paarden Dat Nou Dat Spiegelen Vos En Paard


Lesideeen Bij De Heks Van De Bibliotheek Tekst Van Christien Boomsma En Omslag Door Mario Van Brakel Pdf Free Download


De Opleiding Paardencoaching In 6 Opleidingsdagen 2tango Veghel


Spiegelen Met Paarden Coaching En Training Happier Life


Os983rp


Baert Algemene Catalogus 2018 By 3d Flipbook Com By 3d Flipbook Com


Groei Mindset Training Gevoelige Ruiters Equigym


Catalogus 2015 2016 By Pleuni De Loof Issuu


Seizoensbrochure Schouwburg Kunstmin 09 10 By Schouwburg Kunstmin Issuu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel